Onze meerwaarde

BETROUWBAAR

Brink inspireert met een kwalitatief gamma aan producten om de luchtkwaliteit en het comfort in woningen en kleine utiliteit te optimaliseren.

EXPERTISE

Sinds 1964 kan u bij Brink rekenen op een diepgaande kennis in luchttechniek. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de ins en outs betreffende installatiemogelijkheden en bouwvoorschriften. Van ontwerp tot oplevering bieden wij kwaliteit. Hiervoor doen wij ook beroep op onze ervaren en goed opgeleide dealers.

SERVICE

Brink staat voor comfort en kwaliteit. Wij zijn ons bewust dat dit niet uitsluitend gecreëerd wordt met een goed product. Brink zorgt daarom voor een goede kennisuitwisseling met architecten en bouwbedrijven en voor een continue bijscholing van onze dealers. Daarnaast garanderen wij een sterke dienst na verkoop.

CO-CREATIE

Brink werkt samen met u de ideale totaal oplossing uit voor verwarming, ventilatie, koeling, sanitair warm water en energievoorziening. In overleg leggen wij de juiste prioriteiten in efficiëntie, comfort, gezondheid, geld en rendement. Plannen worden in BIM uitgewerkt.